Com arribar-hi

El pregoner us informa dels diferents mitjans de transport que teniu per venir a la festa

AMB TREN (recomanat)

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Sortida de la Plaça Espanya trens:

S33 (Can Ros) S8 i S4 parada a l’estació de la Colònia Güell. També parada a Moli Nou,

(amb més serveis 5 minuts caminant fins a la Colònia Güell)

 

AMB BUS

Bus L-61 (Oliveras, S.L).

Sortides des de Barcelona (Plaça Francesc Macià), Sant Just Desvern, San Feliu de Llobregat,

Molins de Rei, Sant Vicenç del Horts i Sant Boi de Llobregat (parada a l’estació dels FGC de la Colònia Güell)

 

AMB COTXE

Des de Barcelona cal agafar la Ronda Litoral i l’autovia A2, i sortir a Sant Boi de Llobregat, direcció a Sant Vicenç dels Horts per la BV-2002. La tercera rotonda que trobareu és la de l’estació de la Colònia Güell.

Pugeu pel camí de la Torre Salbana

APARCAMENT
Els carrers del nucli urbà de la Colònia Güell quedaran tallats a la circulació de vehicles el dissabte 21 i el diumenge 22 d’octubre, de 9 a 15 hores.

L’organització ha habilitat dos espais d’aparcament per a turismes i un per a autocars (senyalitzats al plànol). Hi podreu accedir des de la rotonda de la BV-2002, pel Camí de la Torre Salbana, continuant cap a l’Avinguda Lluís Companys i el Camí de Can Ros.

COL·LABORACIÓ
Us agrairem que per col·laborar amb la Festa del Modernisme i assegurar-ne la pervivència, ens feu un donatiu de 3€ per cada cotxe, en el mateix aparcament.
El tiquet de l’aparcament se us bescanviarà per una consumició gratuïta a la Taverna Modernista.

SI VOLEU UN BON DINAR,

AL RACÓ  DE CAN VALENTÍ

HEU D'ANAR 

 

TEL  936 340 432

Fons:

Biblioteca Nacional de Catalunya

Per fer ús de les imatges en Mitjans Audiovisuals o escrits, cal el vist-i plau de l'autor o de l'entitat Associació La Colònia Modernista

Protecció de Dades: Us informem que les vostres dades de contacte electrònic estan incorporades en un fitxer titularitat de LA ASSOCIACIÓ DE LA COLÒNIA MODERNISTA , amb la finalitat de tramesa d'informació, resposta a consultes, i contactes genèrics.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat i a no ser objecte de decisions individuals automatitzades conforme el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades) , en qualsevol moment, mitjançant escrit dirigit a: info@coloniamodernista.cat